Showroom Occidentului

  • 021/311.57.00
  • L- V: 09:00-18:30
  • S: 10:00-17:00
  • D: Inchis

Termeni si conditii

Bine ati venit pe magazinul justfit.ro!

Accesarea, vizitarea si / sau achizitionarea de produse de pe www.justfit.ro presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului, dupa cum urmeaza:

1. CONDITII GENERALE

Site-ul justfit.ro este un magazin online sub conducerea companiei WELLNESS SOLUTIONS INC. SRL, identificata prin CIF : RO 17209410, cu sediul în Strada Occidentului nr. 3, Ivy Office, parter, sector 1, Bucuresti, Tel: 021 311 57 00 Fax: 021 311 57 02

2. DATE PERSONALE

O conditie prealabila pentru tranzactionarea pe www.justfit.ro cu potentialii clienti, consta in faptul ca acestia ofera anumite date cu caracter personal. In momentul plasarii unei comenzi sunt necesare urmatoarele date: numele complet, adresa de livrare, numarul de telefon mobil (sau orice alt numar de telefon), adresa de e-mail, iar in cazul in care plata se va face cu un card de credit, numarul si data de expirare ale cardului vor fi necesare. Aceaste informatii nu vor fi in nici un fel dezvaluite, transferate, sau vandute unei terte parti, cu exceptia cazurilor impuse de o autoritate publica (instanata, etc).Datele furnizate trebuie să fie corecte, în caz contrar comanda nu va fi finalizată.

Datele relevante ale clientului vor fi transmise la banca responsabila (de exemplu numarul cartii de credit si data expirarii), in scopul de a finaliza tranzactia produselor comandate. Dupa ce tranzactia este finalizata, informatiile sunt sterse din baza de date a companiei pentru a asigura un nivel ridicat de securitate. Odată încheiat, sumarul comenzilor este stocat pe un suport informatic și poate fi accesat online (de exemplu prin rubrica istoric comenzi din cont).3. SIGURANTĂ

Website-ul www.justfit.ro foloseste protocolul SSL (Secure Sockets Layer) pentru tranzactionare online securizata. In acest fel toate informatiile cu caracter personal, cum ar fi numarul cardului de credit, numele si adresa, devin criptate, astfel incat sa nu poata fi citite sau modificate in timpul transferului prin Internet.

Protocolul SSL reprezinta standardul international pentru securitatea online (site-uri web), pentru utilizatorii de internet, precum si pentru criptarea de date intre utilizatorii retelei si servere de retea (servere web). Prin comunicatiile criptate SSL toate informatiile transmise intre client si server sunt criptate de catre software-ul de trimitere si decriptate de catre software-ul receptor, protejand astfel informatiile cu caracter personal in timpul transmiterii. In plus, toate informatiile trimise cu protocolul SSL este protejat printr-un mecanism care verifica automat daca datele au fost modificate in timpul transportului.

4. ACHIZITIONAREA PRODUSELOR

Caracteristicile produselor la vanzare sunt disponibile online iar cei care sunt interesati sa afle informatii suplimentare pot urmari instructiunile de cautare care se afla in sectiunea e-shop, facand clic pe produsul respectiv. Mai multe detalii despre cumpararea unui produs de pe site sunt mentionate in campul "INFO''.  

5. ANULAREA UNEI COMENZI  SI FORMULAREA UNEI RECLAMATII

Pentru a anula o comanda (complet sau partial) trebuie trimis un e-mail la adresa showroom@kettler.ro sau pe numarul de fax 0213115702. Reclamațiile vor fi soluționate în termen de maxim 15 zile, iar răspunsul îl veți primi tot prin intermediul poştei electronice.

6. MODALITATI DE PLATA

Pentru a facilita serviciul de cumparare de pe magazinul online www.justfit.ro le oferim clientilor nostri urmatoarele metode de plata:

a. Plata ramburs – Valoarea comenzii este platita la livrare.
b. Transfer bancar - Plata se poate efectua in contul IBAN RO59BUCU029827102511RO01 deschis la Alpha Bank Libertatii.

De altfel, www.justfit.ro ofera clientilor posibilitatea de a alege daca tranzactia se va face doar cu chitanta sau/ si cu emitere de factura fiscala. Facturile sunt emise pe baza datelor companiei: Nume/ adresa/ numele companiei/ CIF/ Cont bancar.

7. PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE

Pretul afisat in catalogul online include TVA. Valoarea TVA-ului este de 19%. Costul de livrare, dacă livrarea nu este gratuită, va fi evidențiat în mod separat la finalizarea comenzii. Livrarea și montajul, dacă este cazul, sunt gratuite pentru comenzi mai mari de 1000 de lei.

Termenul de livrare este de 3 zile. În toate cazurile livrarea va fi făcută în termen de maxim 30 de zile.

8. DREPTUL DE RETRAGERE AL CONSUMATORULUI

Este consumator orice persoană fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociații care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale.

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, astfel cum sunt definite în lege, încheiate cu profesioniştii, consumatorul beneficiaza de dreptul de retragere din contract în următoarele condiții:

(a) Consumatorul are dreptul de a se retrage din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) și art. 14 din lege, în termen de 14 zile, începând cu ziua în care intra în posesia fizică a produsului potrivit art. 9 din lege. În acest sens, consumatorul trebuie să informeze vănzătorul despre aceasta prin trimiterea prin poştă a formularului de retragere ce vă v-a fi pus la dispoziție sau prin trimiterea unui e-mail la adresa [●], care trebuie să conțină:

     (i) Informații despre cumpărator: numele și prenumele, telefon, etc.

     (ii) Informații despre comandă: numărul comenzii, modalitatea de plată, factură,  produsul cumpărat, cantitatea etc.

(b) Produsul trebuie să fie în aceeași stare ca cea în care a fost livrat (incluzând elementele de protecție), să fie complet (accesorii, consumabile etc.) și să nu prezinte deteriorări sau urme de lovituri, șocuri, intervenții neautorizate, zgărieturi etc.

(c) Produsul trebuie să nu fie folosit și să nu fi fost desigilat, sau accesoriile de protecție să nu fi fost îndepărtate, și trebuie să conțină toate elementele în starea originală spre a putea fi revândut ca și produs nou. În cazul în care produsul poartă urme de folosință sau au fost îndepărtate elemente care îl fac impropriu pentru a fi vândut ca și produs nou, retragerea nu poate avea loc.

(d) Produsul trebuie să fie însoțit de factură fiscală, chitanță, certificat de garanție și orice alte documente care au fost transmise cumpărătorului.

(e) Consumatorul suporta costurile de livrare și este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, și va suporta în acest sens diferența dintre prețul de achiziție și prețul după diminuare.

(f) Vânzătorul va rambursa, fără întârziere nejustificată, în termen de 14 zile de la data la care a fost informat de decizia de retragere din contract, toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului. Vânzătorul poate amâna rambursarea până la data recepționării produselor care au făcut obiectul vânzării.

Pentru evitarea inconveniențelor se recomandă inspectarea produselor în timpul recepției de la curier în scopul de a detecta orice defect vizibil (ex: produs greșit sau prezentând vicii aparente).

În cazul în care doriți returnarea produselor comandate de pe www.justfit.ro, adresa poştală la care se vor restitui produsele este: Str Occidentului, nr 3, cladirea Ivy Office, parter, sector 1, Bucuresti.

 Sunt exceptate de la dreptul de retragere:

(a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;

(b) furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

(c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

(d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

(e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

(f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

(g) furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care profesionistul nu le poate controla;

(h) contractele în cazul cărora consumatorul a solicitat în mod special profesionistului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, profesionistul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de consumator sau furnizează alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau produse suplimentare;

(i) furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informațice sigilate care au fost desigilate după livrare;

(j) furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

(k) contractele încheiate în cadrul unei licitaţii;

(l)  prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidenţial, transport de mărfuri, închiriere de maşini, catering sau serviciile privind activităţile de agrement, în cazul în care contractul prevede o dată sau o perioadă de executare specifică;

(m) furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

9. COPYRIGHT

Coninutul acestui site apartine de SC Wellness Solutions Inc. SRL si este protejat de legile de copyright si de legea proprietatii intelectuale si industriale. Folosirea oricarui punct fara acordul scris al SC Wellness Solutions Inc. SRL se pedespseste conform legii.


10. GARANTIE SI PIESE DE SCHIMB

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorului.

In cazul produselor achizitionate, veti primi la livare pentru fiecare produs un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie (12 luni pentru accesorii/ 24 luni pentru echipamente fitness).

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii la adresa de e-mail showroom@kettler.ro sau la numarul de fax 0213115702. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare. Lucrările de remediere a eventualelor defecte ce intră sub incidenţa prevederilor certificatului de garanţie vor putea fi efectuate numai în condiţia în care veţi prezenta în original certificatul de garanţie împreună cu documentele fiscale ce atestă furnizarea şi achitarea produsului (de exemplu factura fiscală şi dovada plăţii).

11. LITIGII

Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul www.justfit.ro care nu este tratata in acest document, va fi rezolvata pe cale amiabila in termen de 30 zile de la notificarea in scris de catre utilizator. În cazul in care nu vor fi rezolvate pe cale amiabila, problema va fi transferata la instantele romanesti de drept in municipiul Bucuresti.

Va dorim sa va bucurati de produsele de pe www.justfit.ro cat mai multi ani!