Showroom Occidentului

  • 021/311.57.00
  • L- V: 09:00-18:30
  • S: 10:00-17:00
  • D: Inchis

Program de Fidelizare

Prin programul de fidelizare “Intra in Clubul JUSTFit”, S.C. WELLNESS SOLUTIONS INC S.R.L. isi recompenseaza clientii ce participa la acest program, prin acordarea unui Card de Fidelitate ce ofera un discount posesorilor prin folosirea sa in magazinele Wellness Solutions Inc.: Showroom-ul KETTLER din Str. Occidentului, Nr. 3, Sector 1, Bucuresti si/sau de pe site-ul  www.justfit.ro. Discountul poate fi folosit pentru achizitionarea altor produse din portofoliul JUSTFit in momentul efectuarii unei tranzactii.

REGULAMENT SI CONDITII GENERALE

1. Organizator: S.C. WELLNESS SOLUTIONS INC S.R.L., cu sediul in Str. Occidentului, Nr. 3, Sector 1, Bucuresti, Romania, RO 17209410, J40/2247/2005. Operator notificat la ANSPDCP cu numarul de inregistrare X.

2. Inscriere in program:

2.1. In programul de fidelizare JUSTFit se poate inscrie orice persoana de peste 18 ani. Persoanele sub 18 ani pot participa doar cu acordul scris al unui membru al familiei.

2.2. Cardul de fidelitate JUSTFit  se emite gratuit oricarei persoane fizice care achizitioneaza produse din Showroom-ul KETTLER din Str. Occidentului, Nr. 3, Sector 1, Bucuresti si/sau de pe site-ul www.justfit.ro, in conditiile in care accepta si respecta conditiile prezentului Regulament. Reprezentantii organizatorului au dreptul de a verifica validitatea acestuia. Cardul de Fidelitate se acorda clientului dupa momentul completarii si semnarii formularului de inscriere. Toate informatiile solicitate in formular sunt obligatorii. Fara completarea tuturor datelor in mod corect si lizibil, nu se va putea face inregistrarea in baza de date.

2.3. S.C. WELLNESS SOLUTIONS INC S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment modul de oferire al cardului.

3. Conditii de participare:

3.1. Cardul de fidelitate ofera dreptul titularului, la prezentarea acestuia, de a primi discountul aferent cardului, discount folosit pentru achizitionarea altor produse din portofoliul JUSTFit in momentul efectuarii unei tranzactii, in oricare dintre magazinele Wellness Solutions Inc.: Showroom-ul KETTLER din Str. Occidentului, Nr. 3, Sector 1, Bucuresti si/sau de pe site-ul www.justfit.ro. Discountul poate fi amanat sau pastrat pentru ulterioare achizitii. Pentru obtinerea Cardului de Fidelitate JUSTFIT este necesara achizitionarea de produse din cadrul showroom-urilor KETTLER si/sau magazinul online www.justfit.ro in valoare de minimum 1000 de lei, sume realizate din valoarea tranzactiilor clientului, de-a lungul timpului evidenta tinuta cu ajutorul softului de contabilitate. Pentru fiecare prag de 1000 de lei al tranzactiilor, clientul va beneficia de un discount de 75 de lei, pe care il va putea folosi la achizitionarea altor produse din portofoliul JUSTFit. Dupa realizarea tranzactiilor in valoare de 10000 de lei, clientul va primi un card prin care beneficiaza de o reducere permanenta de 10%. Discountul va putea fi folosit pentru orice produs din portofoliul JUSTFit, iar in cazul in care valoarea totala a  produselor cadou alese de catre client depaseste valoarea discount-ului, clientul va putea primi produsele cadou alese, platind diferenta de pret.

4. Inlocuirea cardurilor:

4.1. In cazul in care cardul de fidelitate este pierdut, furat sau deteriorat, participantul are dreptul la un nou card. WELLNESS SOLUTIONS INC are dreptul de a verifica daca inlocuirea este sau nu motivata.

5.  Durata si incetarea programului:

5.1. Prezentul program de fidelizare se desfasoara pe perioada nedeterminata.

5.2. WELLNESS SOLUTIONS INC isi rezerva dreptul de a modifica sau suspenda acest program, in oricare dintre aceste cazuri, membrii vor fi informati si nici un membru nu va putea face nici un fel de recurs impotriva S.C. WELLNESS SOLUTIONS INC S.R.L., pentru nici un motiv. Nici o modificare sau suspendare nu da dreptul unei indemnizatii membrului.

5.3. S.C. WELLNESS SOLUTIONS INC S.R.L., poate dezactiva sau suspenda definitiv un card de fidelitate JUSTFit, in caz de frauda, tentativa de frauda sau in cazul unei folosiri inadecvate a programului de fidelitate. WELLNESS SOLUTIONS INC este privata de orice responsabilitati pentru toate consecintele, directe sau indirecte ale eventualelor disfunctionalitati ale programului de fidelitate. WELLNESS SOLUTIONS INC va face, cu toate acestea, eforturi pentru a conserva membrii, in cazul unor disfunctionalitati, pentru ca acestia sa beneficieze de discountul acumulat pana la momentul respectiv.

6.  Protectia datelor cu caracter personal.

6.1. S.C. WELLNESS SOLUTIONS INC S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de participanti prin formularul de inscriere, in scopul derularii activitatii de reclama, marketing, publicitate, ofertea si a emiterii Cardului de Fidelitate. Pe viitor, aceste date vor permite tinerea membrilor la curent cu activitatile desfasurate. Conform Legii nr. 677/2001 posesorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Posesorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata in Showroom-ul KETTLER din str. Occidentului, Nr. 3, Sector 1, Bucuresti. De asemenea, ii este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei.

6.2. Completarea si semnarea formularului de inscriere presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului cu privire la dreptul organizatorului de a stoca, folosi si prelucra in scopuri de marketing, reclama si publicitate datele furnizate pe durata derularii programului.

7.  Conditii generale:

7.1 Prin semnarea formularului de inscriere participantul incheie un contract cu organizatorul, iar ambele parti considera conditiile si prevederile enumerate in prezentul Regulament ca fiind obligatorii pentru ele.

Nota: In atingerea pragurilor mai sus mentionate, nu se iau in considerare produse aflate in discount.